Houpací síť nebo křeslo?

21. 1. 2012 13:32
Rubrika: Nezařazené

Nedávno si moje kamarádka napsala na fejsbuk do statusu "Seděla jsem na dvou suprových židlích, ale dobrovolně jsem si zvolila studenou zem...".

Teď jsem si na takové dvě židle sedla já.. Respektive jsem si vybírala mezi lákavou pohodlnou a lehce dosažitelnou houpací sítí a mezi klasickým křeslem, ve kterém ale po chvíli sezení nebudou bolet záda, na které se musí vydělávat dýl, protože je dražší.
Po obou jsem už dýl švidrala a nemohla se rozhodnout...
Hádejte, co jsem si vybrala... Jistě. Jsem pohodlný "chudý student", takže houpací síť vyhrála - byla ve slevě tak se mi až sama nabízela. Jenže se mi z toho houpání začíná motat hlava a už už chci ze sítě vylézt. A to ji mám teprve 14 dní. Dokud jsem se na ni chodila dívat do výlohy, byla pro mě daleko atraktivnější, než teď, když ji mám doma..

Teď bych se daleko radši chodila dívat na to křeslo do výlohy.. Klidně bych si i počkala, než bych si ho pořídila... Pak bych ho měla a pěkne s úctou bych si na něj sedala a starala se o něj, protože bych věděla, že mě stálo nějakou námahu ho získat... A stálo by za tu námahu!

Teď ještě najít odvahu z té sítě slézt.....

 

(v podobenstvích se fakt líp píše... :-) )

Zobrazeno 1490×

Komentáře

kuckuc

Na to nejprve musím udělat v obýváku místo :-)

Antonín Šimek

jj, obýváky, to je vždycky kupa věcí

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio